Ziekenbezoek

Een ontzettend dankbare activiteit!

Commissie ziekenbezoek

Carnaval is een sociaal feest. Iedereen is welkom om samen feest te vieren. Soms is het echter niet mogelijk om actief deel te nemen in het Carnavalsgedruis. Voor die groep wil Carnavalsvereniging De Buurlanders er ook zijn.

Sinds seizoen 2017-2018 hebben wij, de dames van het Mavrodaphne clubke, de taak op ons genomen om hierbij te assisteren. Wellicht zag u ons clubke eens meedoen met de Buurtgatse optocht of actief meevieren tijdens een van de vele activiteiten die door de Buurlanders georganiseerd worden. Onze groep bestaat uit moeders van oud-dansmarietjes. Wij dragen Carnaval allen een warm hart toe. En we gunnen dit gevoel aan iedereen. Daarom kiezen wij juist voor deze commissie.

Ieder jaar wordt op zaterdagochtend met Carnaval aandacht besteed aan onze medemensen die door ziekte niet volop mee kunnen vieren in het carnavalsgevoel. Het is een ontzettend dankbare activiteit die altijd met plezier wordt uitgevoerd door de Dorpsprins en Prinses met hun Raad van 11, de Jeugdprins en Jeugdprinses, het Ouderenprinsenpaar met hun Gevolg en de dansmarietjes. Zij trekken er al vroeg op uit om fruitschalen rond te brengen. Ook worden diverse afdelingen opgesierd met een Carnavalesk bloemstukje. Dit kan mede dankzij Jumbo Eersel en wordt voor een deel gefinancierd uit de opbrengst van de Carnavalsloterij.

Denkt u dat een naaste van u in aanmerking komt voor een fruitschaal, dan kunt u dit aangeven bij onze commissie door een mailtje te sturen naar ziekenbezoek@cvdebuurlanders.nl. We hebben helaas een maximum aantal schalen beschikbaar. Daarom kunnen wij niet garanderen dat iedereen aan de beurt komt. Maar laat dit u niet weerhouden om te reageren.

Carnaval is een feestje voor iedereen.

Een warme carnavalsgroet van de commissie ziekenbezoek:

Het Mavrodaphne clubke
Sandy Dingen
Prisca Louwers
Susanne van den Heuvel
Jolanda Lemmens
Monique TimmermansEersel

09:00 - 12:30 uur

Carnaval
Zaterdag

CV De Buurlanders

Contact


© 2019 Reclamestudio Digi-Z, CV de Buurlanders