Ziekenbezoek

Een ontzettend dankbare activiteit!

Fruitschalenactie tijdens Carnaval

Carnaval is een sociaal feest. Iedereen is welkom om samen feest te vieren. Soms is het door ziekte niet mogelijk om actief deel te nemen in het carnavalsgedruis. Op zo’n moment voelt de beperking vaak extra groot. Daarom wil ‘Carnavalsvereniging De Buurlanders’ er ook voor deze mensen zijn. Zodat ze weten dat we hun gezelschap missen en we aan hen denken.

Iedere zaterdagochtend met carnaval staat in het teken van onze medemensen die door ziekte niet volop mee kunnen vieren in het carnavalsgevoel. Het is een ontzettend dankbare activiteit die altijd met plezier wordt uitgevoerd door de Dorpsprins en Prinses met hun Raad van 11, het Ouderenprinsenpaar met hun Gevolg en de dansmarietjes. Zij trekken er al vroeg op uit om fruitschalen rond te brengen. Ook worden diverse zorgafdelingen opgesierd met een carnavalesk bloemstukje. Dit kan mede dankzij Jumbo Eersel en wordt voor een deel gefinancierd uit de opbrengst van de Carnavalsloterij.

Denkt u dat een naaste van u in aanmerking komt voor een fruitschaal, dan kunt u dit aangeven bij onze commissie door een mailtje te sturen naar ziekenbezoek@cvdebuurlanders.nl

We hebben helaas een maximum aantal schalen beschikbaar. Daarom kunnen wij niet garanderen dat iedereen aan de beurt komt. Uiteraard brengen we u daar wel van op de hoogte.

Laat uw carnavalshart spreken!

Een warme Carnavalsgroet van de Commissie Ziekenbezoek!Eersel

09:00 - 12:30 uur

Carnaval
Zaterdag

CV De Buurlanders

Contact


© 2019 Reclamestudio Digi-Z, CV de Buurlanders