Public Relations

CV De Buurlanders wil graag goed voor de dag komen!

Even voorstellen...


Met een vast team zijn wij verantwoordelijk voor de public relations betreffende alle activiteiten van CV De Buurlanders. Een schone taak die wij allen met veel plezier en inzet vervullen. Een korte voorstellingsronde.

Driek van de Ven is onze vaste hoffotograaf en voorziet ons van vele foto’s gedurende het jaar. Het feit dat Driek ook zakelijk veel met fotografie en DTP werkt, is te zien aan het professionele resultaat.

Kobus de Win, in het dagelijks leven IT specialist, onderhoud onze website www.cvdebuurlanders.nl. Een duidelijke website, up-to-date, in de huisstijl van CV De Buurlanders.

Al onze flyers, kaarten van de diverse evenementen en posters en website worden opgemaakt door Joris de Mol. Hij is de vader van onze huisstijl en een specialist op het gebied van reclame. Dit blijkt ook duidelijk uit zijn werk wat eenieder van u zeker voorbij heeft zien komen. Immers Joris verzorgt heel professioneel, vanuit zijn bedrijf Digi-Z, de reclame voor menig bedrijf in de omgeving.

Nick van de Kerkhof zorgt voor alle artikelen in de media en de coördinatie van alle PR activiteiten. Om de PR activiteiten continue af te stemmen op de actuele gebeurtenissen en evenementen, overleg ik veel met het bestuur. “Gaan als de brandweer”. Voor mij geldt dat letterlijk als manschap A bij de vrijwillige brandweer in Eersel.

Na een aantal jaren zijn we goed op elkaar ingespeeld en hebben we maar weinig woorden nodig om samen tot een mooi eindresultaat te komen. Bent uzelf ook actief op het terrein van PR en wilt u ons komen helpen, dan kunt u zich melden via de contact pagina op www.cvdebuurlanders.nl

Tot snel bij één van onze gezellige activiteiten!

Met carnavaleske groet,  Team PR

Coordinator Nick

CV De Buurlanders

Contact


© 2019 Reclamestudio Digi-Z, CV de Buurlanders