Buurtgatse zittingsmiddag

Alweer de 31ste keer!

Een gezellige middag vol vermaak!

Op zaterdag 26 februari en dinsdag 1 maart staan deze gezellige middagen weer voor u gepland.

De Buurtgatse Zittingsmiddagen, zijn er voor álle Buurlanders. Vanuit het verleden, waren deze middagen vooral bedoeld voor de oudere doelgroep en werden ze bezocht door bewoners van de Wiekenborg. Met het verdwijnen van de Wiekenborg, is de samenstelling van ons publiek langzaam aan het veranderen. Steeds vaker komen ook jongere carnavalsvierders, die de gemoedelijke sfeer bij de Zittingsmiddagen weten te waarderen.

Vind jij het gezellig om zittend aan lange tafels, genietend van hapjes en drankjes te genieten van goede carnavalsmuziek en optredens, dan zit je goed bij de Buurtgatse Zittingsmiddagen.

De middagen vinden plaats op carnavalszaterdag en carnavalsdinsdag in zaal De Eikenburg aan de Eikenburg te Eersel.

Vanaf half twee gaan de zaaldeuren van de Eikenburg open. Het programma start om klokslag twee uur en duurt tot half vijf. Daarna is er een gezellige nazit met carnavalsmuziek voor degenen die dat willen.

Deze middagen kunt u genieten van verschillende artiesten met uiteenlopende leeftijden en acts. Er worden dansen verzorgd door de dansmarietjes en onze eigen hofdames Janne en Dianne.

De presentatie en organisatie ligt wederom in handen van Laurette Dikmans en Susanne van den Heuvel, bekende gezichten op de diverse podia tijdens de carnaval.

Kortom dit feestje mag u niet missen, graag tot ziens bij de Buurtgatse Zittingsmiddagen!

Bestel op tijd uw kaarten want VOL = VOL

 


De Eikenburg, Eikenburg 10 Eersel

Zaterdag 26-2

Dinsdag 1-3

CV De Buurlanders

Contact


© 2019 Reclamestudio Digi-Z, CV de Buurlanders