Buurtgatse zittingsmiddag

Alweer de 31ste keer!

Twee middagen vermaak en gezelligheid!

Op zaterdag 18 februari 2023 en dinsdag 21 februari 2023 van 14.00 tot ongeveer 17.00 uur vinden in zaal de Eikenburg te Eersel de Buurtgatse Zittingsmiddagen plaats.

Van 17.00-18.00 uur is er nog gelegenheid om gezellig na te borrelen.

De zaal is open vanaf 13.30 uur.

U wordt welkom geheten door onze hofdames en huismuzikant. Daarna gaat u lekker zitten aan één van onze lange tafels. Een kopje koffie of thee met wat lekker erbij krijgt u van ons, voor de overige consumpties kunt u in de zaal munten kopen.

Op zaterdag 18 februari 2023 kunt u genieten van de optredens van de dansmarietjes en drie tonpraters. Tussendoor is er ruimte voor gezellige praat en wat lekkers. Onze vaste geluidsman zorgt voor passende muzikale omlijsting.

Uiteraard zijn onze Ouderenprins, Prinses en Gevolg aanwezig en komen de Dorpsprins en Jeugdprins met gevolg ook even op bezoek.

Op dinsdag 21 februari 2023 hebben wij een helemaal ander programma dan op zaterdag. Dat is nieuw dit jaar. We hebben hiervoor gekozen omdat het dan extra leuk is om allebei de middagen te komen. De carnavaleske sfeer is op beide middagen het uitgangspunt. Deze middag wordt u vermaakt door twee nieuwe acts en het optreden van Kop en Schotel. Daarnaast zullen de dansmarietjes en Next Level hun dansen komen showen. Ook deze middag zullen naast de Ouderenprins ook de Dorpsprins en Jeugdprins hun opwachting maken.

De Buurtgatse Zittingsmiddagen zijn van oudsher voor de oudere Buurlanders en Buurlandinnekes. Sinds enkele jaren mogen wij steeds meer jongere Buurlanders en Buurlandinnekes ontvangen die het gezellig vinden om zittend aan lange tafels en pratend met elkaar te genieten van een carnavalesk programma. De middagen zijn voor oud en wat jonger geschikt!

  • Verkoop op donderdagmiddag 26 januari en 2 februari bij het Stökske en de Eikenburg. Van 15.00 uur tot 16.00 uur zijn daar leden van het Gevolg om u tegen contante betaling (geen pinmogelijkheid) van kaarten te voorzien.
  • Online reserveren via mailadres: ouderencarnaval@cvdebuurlanders.nl u krijgt de kaarten bij de binnenkomst en kunt ze dan contant afrekenen).
  • Na 2 februari 2023: telefonisch reserveren via Annie en Bert Kennis 0497-514548 (graag na 18.00 uur bellen).

Wij hopen ook u te mogen ontmoeten op onze Buurtgatse Zittingsmiddagen.

Alaaf en tot ziens!

 

Susanne en Laurette / Kop en Schotel

Organisatie BZM (Buurtgatse Zittings Middagen)


De Eikenburg, Eikenburg 10 Eersel

Zaterdag 18-2-2023

Dinsdag 21-2-2023

CV De Buurlanders

Contact


© 2019 Reclamestudio Digi-Z, CV de Buurlanders