Buurtgatse zittingsmiddag

Alweer de 29ste keer!

Een gezellige middag vol vermaak!

Op zaterdag 22 februari en dinsdag 25 februari staan deze gezellige middagen weer voor u gepland.

Deze middagen zijn bestemd voor jong en oud, iedereen die houdt van gezelligheid, carnaval en samen vieren, is van harte welkom!

Wij als commissie hebben er daarom voor gekozen om dit weer te geven in de nieuwe naam! De Buurtgatse Zittingsmiddagen, zijn er voor álle Buurlanders. Vanuit het verleden, waren deze middagen vooral bedoeld voor de oudere doelgroep en werden ze bezocht door bewoners van de Wiekenborg. Met het verdwijnen van de Wiekenborg, is de samenstelling van ons publiek langzaam aan het veranderen. Steeds vaker komen ook jongere carnavalsvierders, die de gemoedelijke sfeer bij de Zittingsmiddagen weten te waarderen.

Vind jij het gezellig om zittend aan lange tafels, genietend van hapjes en drankjes te genieten van goede carnavalsmuziek en optredens, dan zit je goed bij de Buurtgatse Zittingsmiddagen.

Kaarten kosten € 4,50. De voorverkoop is op de donderdagen 30 jan. en 6 febr. van 15:00 - 16:00 uur in de Eikenburg en 't Stökske (KBO kaart NIET nodig). Mocht men deze dagen gemist hebben dan kunt u navraag doen bij Annie en Bert Kennis of er nog kaarten beschikbaar zijn. Dat kan op telefoonnummer 0497-514548 en dan graag rond 18:00 uur. VOL = VOL.

Vanaf half twee gaan de zaaldeuren van de Eikenburg open. Het programma start om klokslag twee uur en duurt tot half vijf. Daarna is er een gezellige nazit met carnavalsmuziek voor degenen die dat willen.

Deze middagen kunt u genieten van verschillende artiesten met uiteenlopende leeftijden en acts.. Jack Vosters zal wederom het podium betreden bij de Eerselse zittingsmiddagen. Er worden dansen verzorgd door de dansmarietjes en onze eigen hofdames Janne en Dianne. Tonproaters Boet en Toon komen dit jaar opnieuw de middagen opleuken en Duo Kop en Schotel heeft ook dit jaar een buut met meezingers voor u ingestudeerd en we hebben nog een verrassingsact voor u in petto. Tijdens de afterparty en praatpauzes zorgt geluidsman Chris voor gezellige carnavalsmuziek.

De presentatie en organisatie ligt wederom in handen van Laurette Dikmans en Susanne van den Heuvel, bekende gezichten op de diverse podia tijdens de carnaval.

Kortom dit feestje mag u niet missen, graag tot ziens bij de Buurtgatse Zittingsmiddagen!


De Eikenburg, Eikenburg 10 Eersel

Zaterdag 22-2

Dinsdag 25-2

CV De Buurlanders

Contact


© 2019 Reclamestudio Digi-Z, CV de Buurlanders