Oud prinsen

Ad vultum nogus!

Niet voor iedereen weggelegd...

Oud-Prinsen zijn er al zolang er Prinsen in het Buurtgat rondlopen....!

Om Dorpsprins en/of -prinses te worden kun je weinig doen. De Carnavalsvereniging De Buurlanders kiest jaarlijks hún Prinsenpaar op grond van de bij hen bekende merites.

Je kunt je dus niet beschikbaar stellen, je wordt ervoor gevraagd. Eén telefoontje, nagenoeg een overval en dan blijft het 't 'grote geheim' tot de ellufde van de ellufde wanneer je wordt gepresenteerd aan het 'volk'!

Dorpsprins en -prinses van Eersel worden is dus niet voor iedereen weggelegd. En dat maakt het bijzonder. En ondanks het feit dat het dus niets met prinsjesdag te maken heeft vinden wij toch de moeite waard om door deze site een tipje van sluier op te lichten.


Auw prinsen zèn ur al zo lang es ur prinsen in ut Buurtgat rondlopen....!

Um Durpsprins of -prinses te worre kunde wennig doen. Karnavalsvereniging De Buurlanders kiezen elluk jaor hun prinsenpaor vanwege hun goei eigenschappen.

Ge kunt ouw eige nie beschikbaar stellen want ge wordt gevraogd. Un telefontje, bekant unnen overval, en dan bleft dè "ut grote geheim" tot den ellufde van den ellufde es ge gepresenteerd wordt an ut "volluk"!

Durpsprins en -prinses van Irsel worre is dus nie vur iedereen weggeleejd. En dè maokt ut hil bizonder. En ondanks ut feit dè ut dus niks meej prinsjesdag te maoke hi, vènen wij ut toch de moeite wert um dur deze site un tipke van de sluier op te lichten.

CV De Buurlanders

Contact


© 2019 Reclamestudio Digi-Z, CV de Buurlanders