Georganiseerd door Sjosiejeteit der Oud Prinse van het Buurtgat

Een heerlijk ontbijt met eieren, diverse soorten brood en beleg. Ook voor drinken wordt gezorgd.

Heerlijk ontbijten in de tent op carnavalszondag na de Carnavalsmis. Een lekkere na-optochtse brunch op carnavalsmaandag.

Ontbijt

Op Carnavalszondagmorgen, 3 maart 2019, zorgt de Sjosiejetiet der Oud Prinse er weer voor dat de tafels gedekt zijn voor een heerlijk ontbijt. Voor sommigen is het lekker even bijkomen van de zaterdagavond en energie verzamelen voor de optocht, die na het ontbijt van start gaat. Andere zijn op deze zondagmorgen al naar de carnavalsmis geweest. En weer anderen komen ontbijten omdat het er kei lekker en gezellig is! Want elk jaar wordt er weer een heerlijk ontbijt met eieren, diverse soorten brood en (zoet) beleg geserveerd. Ook voor drinken wordt gezorgd.

We gaan ‘samen’ ontbijten. Als (in principe) alle onze gasten binnen zijn zal het prinsenpaar het ontbijt openen.

Aarzel niet en koop een kaartje, want ontbijten kost bijna niets, een blauw kaartje voor ‘kind’ (€ 4,50) en een geel kaartje voor ‘volwassen’ (€6,-) .
Deze zijn te koop bij de Primera en de Etos. (ook de brunchkaarten)

Brunch

Op carnavalsmaandag verzorgen wij graag een heerlijke brunch. Dit doen we na de jeugdoptocht, want na het lopen van of het kijken naar de optocht knorren de maagjes behoorlijk. Dan is er natuurlijk wel plaats voor een lekkere boterham met iets lekkers tijdens de Carnavalsbrunch. Maar ook al loop je niet mee of kijk je niet naar de jeugdoptocht, weet dat je ook welkom bent om te komen brunchen. Ook deze brunch vindt plaats in De Tent en ook deze gekleurde kaartjes, oranje kaartje voor ‘kind’ (€ 3,00) en groen kaartje voor ‘volwassen’ (€ 4,00), zijn te koop bij de Primera en de Etos. De deelnemertjes aan de jeugdoptocht ontvangen een gratis brunchkaartje. Begeleiders, broertjes en/of zusjes moeten een kaartje kopen.

LET OP: Vanaf dit jaar is het mogelijk om als ‘groep’ bij elkaar te zitten tijdens het ontbijten en/of brunchen. We proberen dan de groepen bij elkaar aan een tafel te laten zitten, wij kunnen echter niet volledig garanderen. Ben je met een groep? Mail dan het aantal personen door naar opgave@cvdebuurlanders.nl. Wij reserveren dan een mooie plaatsje in De Tent! De begeleiders, broertjes en zusje kunnen ook mee eten.

De Oud Prinsen en Prinsessen hebben er weer ontzettend veel zin in. Kom jij ook ontbijten en brunchen?  

Tot dan!
Groetjes van het Genootschap der Oud-Prinsen en Oud-prinsessen


De Tent, Kerkstraat Eersel

Ontbijt na de mis - Brunch na de kinderoptocht

Ontbijt op zondag
Lunch op maandag