Georganiseerd door Sjosiejeteit der Oud Prinse van het Buurtgat

Een heerlijk ontbijt met eieren, diverse soorten brood en beleg. Ook voor drinken wordt gezorgd.

ONTBIJT EN BRUNCH IN DE TENT!

Al sinds jaar en dag organiseren de Oud-Dorpsprinsen en – prinsessen van het Buurtgat het traditionele ontbijt op zondag en de brunch op maandag. We kunnen én durven voor komende editie weer te hopen dat het door mag gaan zoals we dat in 2020 voor het laatst hebben kunnen doen! Dus kom gezellig naar de tent voor een lekker ontbijt en/of brunch en laat je heerlijk verzorgen door één van de Oud Prinsen of – Prinsessen.

Ontbijt op zondag
Als de mis is afgelopen, zorgen wij dat de tafels in de tent gedekt zijn. Je kunt zo aanschuiven voor een heerlijk ontbijt met diverse soorten brood, (zoet) beleg en natuurlijk wat te drinken. Voor de jeugd is er (chocolade)melk en voor de wat de oudere jeugd koffie en wat sterkers 😊. Prins Yuri en Prinses Mieke zullen het ontbijt openen en daarna kunnen jullie gaan genieten van een gezellig samenzijn. De dag is nog lang, dus een goede basis is onontbeerlijk!

Brunch op maandag
Op maandag verzorgen wij, na de Jeugdoptocht, een lekkere brunch in de tent. Ook dan verzorgen we alle gasten van een natje en een droogje. Alle deelnemers van de optocht zijn van harte welkom en kunnen hun honger komen stillen. Maar natuurlijk zijn ook de bezoekers van de optocht van harte welkom. Een mooie afsluiter van de optocht en een goed begin van de kindermiddag.

Toegang
De kaartjes voor het ontbijt en de brunch zijn voor alle gasten € 6,50. (Deelnemers van de Jeugdoptocht krijgen een gratis kaartje voor de brunch via commissie Optocht). Kleine eters tot en met 3 jaar mogen ook gratis komen eten onder begeleiding van hun ouder(s).

 

Update 15 februari '23: De online verkoop is inmiddels gesloten. Voor verder informatie, kun je bellen met Marieke Maas (06 52 53 52 06).


Wij hebben er met zijn allen weer veel zin in en hopen op een grote opkomst!

Tot dan.

Het Genootschap der Oud Prinsen en – Prinsessen,

 


Tent, Kerkstraat Eersel

Gezellig met z'n allen in de tent ontbijten

Zondag 19 februari 2023

 

CV De Buurlanders

Contact


© 2019 Reclamestudio Digi-Z, CV de Buurlanders