Georganiseerd door Sjosiejeteit der Oud Prinse van het Buurtgat

Een heerlijk ontbijt met eieren, diverse soorten brood en beleg. Ook voor drinken wordt gezorgd.

HET CARNAVALSONTBIJT KOMT WEER NAAR U TOE!

...maar mag ook afgehaald worden in de Drive-through

Afgelopen jaar heeft het Genootschap der Oud Prinsen een ludiek, alternatief ontbijt verzorgd op zondagochtend tijdens Carnaval. In samenwerking met Lunch & More zijn er goed gevulde ontbijtboxen aan huis bezorgd. Samen hebben we maar liefst bijna 400 ontbijtjes mogen verzorgen! En we hebben vele positieve reacties mogen ontvangen. Deze ludieke actie was er ééntje die naar meer smaakte en daarom zullen we ook dit jaar weer eenzelfde ontbijt gaan verzorgen i.s.m. Lunch & More.

Het carnavalsontbijt is dit jaar wederom te bestellen bij onze carnavalsvereniging. Het ontbijt, met gelijke inhoud als vorig jaar, zal € 11,11 kosten per box. Het ontbijt bestaat uit diverse broodjes, verschillend hartig en zoet beleg, wat gezonds en natuurlijk wat lekkers om te drinken. Met de aanschaf van het ontbijt, kun je niet alleen heerlijk in carnavalssfeer ontbijten, maar steun je nog onze vereniging.

Omdat we verwachten dat de COVID maatregelen dit jaar soepeler zullen zijn, hebben we gemeend om de uitreiking van de ontbijtdozen te organiseren middels een Drive-through op het Carquefouplein. Afhankelijk van de specifieke maatregelen die op 27 februari zullen gelden, zal er nader invulling gegeven worden aan de vorm van de Drive-through. Via onze website zullen we bekend maken hoe we dat zullen gaan doen. Te denken valt aan een muzikale opluistering, gelegenheid om het ontbijt daar te nuttigen etc. Ook zullen we daar vermelden hoe laat de Drive-through geopend zal zijn. Ondanks dat we op dit moment niet meer kunnen vertellen over de plannen van de Drive-through, hopen we toch dat hier veel animo voor zal zijn. Zodat we, daar waar mogelijk, toch een moment kunnen vinden om samen carnaval te beleven.

Mocht je de zondagochtend liever wat rustiger op willen starten, dan bieden we ook de mogelijkheid aan om het ontbijt thuis te laten bezorgen door een van de Oud Prinsen. We streven er naar om alle ontbijtjes voor 10.30u bezorgd te hebben.

De aanmelding en betaling loopt geheel via de website. Mochten er nog vragen zijn over het ontbijt, dan staan we jullie graag te woord. Dat kan via ons emailadres ontbijt@cvdebuurlanders.nl 

Alvast smakelijk eten namens de Sjosiejeteit der Oud Prinse.

Namens de commissie,
Ingrid Agterberg & Marieke Maas


Kerkstraat Eersel

Ontbijt: lekker thuisbezorgd of gezellig in de drive-through

Ontbijt op zondag 27 februari

 

CV De Buurlanders

Contact


© 2019 Reclamestudio Digi-Z, CV de Buurlanders