Georganiseerd door Sjosiejeteit der Oud Prinse van het Buurtgat

Een heerlijk ontbijt met eieren, diverse soorten brood en beleg. Ook voor drinken wordt gezorgd.

Heerlijk ontbijten in de tent op carnavalszondag na de Carnavalsmis. Een lekkere na-optochtse brunch op carnavalsmaandag.

Op Carnavalszondagmorgen, zorgt de Sjosiejetiet der Oud Prinse er weer voor dat de tafels gedekt zijn voor een heerlijk ontbijt. Voor sommigen is het lekker even bijkomen van de zaterdagavond en energie verzamelen voor de optocht, die na het ontbijt van start gaat. Andere zijn op deze zondagmorgen al naar de carnavalsmis geweest. En weer anderen komen ontbijten omdat het een kei lekker en gezellig is! Want elk jaar wordt er weer een heerlijk ontbijt met eieren, diverse soorten brood en (zoet) beleg geserveerd. Ook voor drinken wordt gezorgd.

 

We gaan ‘samen’ ontbijten. Als (in principe) alle onze gasten binnen zijn zullen Prins Ron en Prinses Sanne het ontbijt openen, waarna iedereen heerlijk kan genieten van een super lekker ontbijt. Dus aarzel niet maar koop een kaartje, want ontbijten kost bijna niets, een groen kaartje voor ‘kind’ (€ 4,50) en een rood kaartje voor ‘volwassen’ (€6,-) . Deze zijn te koop bij de Primera en de Etos.

 

Op carnavalsmaandag verzorgen wij graag een heerlijke brunch. Dit doen we na de jeugdoptocht, want na het lopen van of het kijken naar de optocht knorren de maagjes behoorlijk. Dan is er natuurlijk wel plaats voor een lekkere boterham met iets lekkers tijdens de Carnavalsbrunch. Maar ook al loop je niet mee of kun je helaas niet komen kijken naar de jeugdoptocht, weet dat je ook welkom bent om te komen brunchen. Ook deze brunch vindt plaats in De Tent. Deze gekleurde kaartjes zijn vanaf zaterdag 6 februari 2020 te koop bij de Etos, geel kaartje voor ‘kind’ (€ 3,00) en blauw kaartje voor ‘volwassen’ (€ 4,00). Ben er snel bij, want de toegangskaartjes zijn zo op. De deelnemertjes aan de jeugdoptocht ontvangen een gratis brunchkaartje!! Begeleiders, broertjes en/of zusjes moeten een kaartje kopen.

 

LET OP: Ook dit jaar is het mogelijk om als ‘groep’ bij elkaar te zitten tijdens het ontbijten en/of brunchen. We proberen dan de groepen bij elkaar aan een tafel te laten zitten, wij kunnen echter niet volledig garanderen. Ben je met een groep? Mail dan naar het aantal personen (bijvoorbeeld lopers optocht, broertjes/zusje en begeleiders) naar opgave@cvdebuurlanders.nl . Wij reserveren dan een mooie plaatsje in De Tent!

 

De Oud Prinsen en Prinsessen hebben er weer ontzettend veel zin in. Kom jij ook ontbijten en brunchen?  Tot dan.

Groetjes van het Genootschap der Oud-Prinsen en Oud-Prinsessen


De Tent, Kerkstraat Eersel

Ontbijt na de mis - Brunch na de kinderoptocht

Ontbijt op zondag 23 februari

Lunch op maandag 24 februari

CV De Buurlanders

Contact


© 2019 Reclamestudio Digi-Z, CV de Buurlanders