Buurtgatse Jeugdzitting

Genieten voor en met de jeugd!

Kom jij ook naar het Buurtgats Sterrenspektakel?

Op zondag 2 februari is het tijd voor een groot feest in De Muzenval in Eersel, want dan staat de Buurtgatse Jeugdzitting van CV De Buurlanders op de kalender. Een middag van en voor kinderen van klein tot groot. Voorop in de polonaise loopt Jeugdprins Djim d’n Urste met zijn Prinses India en Vorst Silvijn, natuurlijk gevolgd door de Jeugdraad, de dansmarietjes en de M&M’tjes. Deze keer hebben we een echt Buurtgats Sterrenspektakel!

Programma
Dit jaar is er weer gewerkt aan een gevarieerd programma met optredens door en voor kinderen. We halen Hollywood naar ons eigen Buurtgat. Het podium is deze dag voor de jeugd, maar ook in de zaal kan het publiek volop meedoen. Kom je verkleed, dan zien we je terug op het grote scherm. Misschien ligt er wel een gave prijs van de verkleedwedstrijd klaar voor jou. Tussendoor kunnen de benen gestrekt worden tijdens het swingen met de dansgroepen of wanneer je aansluit bij de polonaise die voorbijkomt. Bedenk vooraf al een mop of een raadsel en wie weet horen we jou terug tijdens de Moppentrommel. Kortom, er is genoeg te beleven, te verbazen en bovenal om van te genieten tijdens deze gezellige theatermiddag!

Kaartjes kopen
De Buurtgatse Jeugdzitting op zondag 2 februari start om 14.00 uur en zal tegen 17.00 uur afgesloten worden met een knallende finale. Vanaf 13.00 uur gaan de deuren van de zaal open. Kaartjes kosten slechts € 3,50 per stuk en zijn digitaal te koop via deze pagina of bij de Etos aan de Nieuwstraat 28 in Eersel. Kom jij ook naar het Buurtgats Sterrenspektakel? Neem dan je papa, mama, opa en oma mee, want ook zij zijn natuurlijk van harte welkom. Tot ziens bij de Buurtgatse Jeugdzitting!


De Muzenval, Dijk 7 Eersel

Aanvang programma om 14.00 uur

Zondag 2 februari 2020


Bestel hier je kaarten!

 

CV De Buurlanders

Contact


© 2019 Reclamestudio Digi-Z, CV de Buurlanders