Buurtgatse jeugdzitting

Jouw talent op het podium

Maak jij deel uit van ons Buurtgats Sterrenspektakel?

Op zondag 2 februari 2020 is het tijd voor een groot feest in De Muzenval in Eersel, want op deze dag staat de Buurtgatse Jeugdzitting van Carnavalsvereniging De Buurlanders op de kalender. Een dag van én voor de jeugd. Deze keer hebben we een echt Buurtgats Sterrenspektakel! En daar kun jij deel van uitmaken…

Om wederom een spetterend programma te kunnen maken, zijn wij op zoek naar jou! Kun jij zingen, dansen, goochelen, bespeel je een instrument, heb je een sportief talent, schuilt er een cabaretier in jou of wil je gewoon eens met een optreden op het podium staan? Laat het ons dan weten, want het podium is deze dag van jou. Uiteraard mag je je ook aanmelden als duo of groep.

Dat deze middag meer dan de moeite waard is, heeft zich de afgelopen jaren wel bewezen. Vanaf het begin tot aan het einde is het genieten van het vele talent in allerlei vormen. Ook de dansmarietjes en de M&M’tjes, showdansvereniging Let’s Dance en de breakdancers van dansschool Backstage zijn weer van de partij. Mik van Rijswijck en Melissa Bloks verzorgen de presentatie.

Het aanmelden van een optreden kan door een berichtje te sturen naar jeugdzitting@cvdebuurlanders.nl. Ook met vragen kun je hier terecht. We horen graag wat je plannen zijn. Op zaterdag 9 februari staat de generale repetitie gepland en krijgen alle artiesten de ruimte om al even te wennen aan het podium. Zo kunnen ook de technici van het licht en geluid zien wat je gaat doen en er een passend plan bij maken.

Voor meer informatie over activiteiten rondom CV De Buurlanders, volg ons op Facebook en Instagram.

Tot ziens bij de Buurtgatse Jeugdzitting!Muzenval, dijk 7 Eersel

Aanvang 14:00

Buurtgatse jeugdzitting
Zondag 2 februari 2020