Buurtgatse Jeugdzitting

Genieten voor en met de jeugd!

Jeugdzitting 2023 - Candyland!

Kom jij ook naar Candyland in het Buurtgat?

 

Op zondag 29 januari is het tijd voor een groot feest in De Muzenval in Eersel, want dan staat de Buurtgatse Jeugdzitting van CV De Buurlanders op de kalender. Een middag voor kinderen van klein tot groot (en natuurlijk ook hun ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, …..). Voorop in de polonaise gaat Jeugdprins Tuur d’n Urste, Jeugdprinses Isa en Vorst Luuk, natuurlijk gevolgd door de Jeugdraad, de dansmarietjes, en de M&M’tjes. Deze keer kun je komen snoepen van onze optredens in het “Buurtgats Candyland!”

Programma
Er is gewerkt aan een gevarieerd programma met optredens door en voor kinderen. Het wordt een zoet en snoeptastisch spektakel in ons eigen Buurtgat. Het podium is deze dag voor de jeugd, maar ook in de zaal kan het publiek volop meedoen. Tussendoor kunnen de benen gestrekt worden tijdens het swingen met de dansgroepen of wanneer je aansluit bij de polonaise die voorbijkomt. Bedenk vooraf al een mop of een raadsel en wie weet horen we jou terug tijdens de Moppentrommel in “de ton” op het toneel. Kortom, er is genoeg te beleven, te verbazen en bovenal om van te genieten tijdens deze gezellige theatermiddag!

Kaartjes kopen
De Buurtgatse Jeugdzitting op zondag 29 januari start om 14.00 uur en zal tegen 17.00 uur afgesloten worden met een knallende finale. Vanaf 13.00 uur gaan de deuren van de zaal open. Kaartjes kosten slechts € 4,50 per stuk en zijn digitaal te koop via deze website.

Kom jij ook naar het Buurtgats Candyland? Neem dan je papa, mama, opa en oma mee, want ook zij zijn natuurlijk van harte welkom!

Tot ziens bij de Buurtgatse Jeugdzitting!


De Muzenval, Dijk 7 Eersel

Aanvang programma om 14.00 uur €4,50 per kaartje

Zondag 29 januari 2023


CV De Buurlanders

Contact


© 2019 Reclamestudio Digi-Z, CV de Buurlanders