Kreeziefist en NEXTprty

Vier avonden Carnaval voor de jeugd

Kreeziefist wordt NEXTprty!

Carnaval is voor iedereen! Dat vinden wij van CV De Buurlanders uit Eersel in elk geval. Maar voor de jeugd van twaalf tot achttien jaar wordt het steeds moeilijker om te kunnen Carnavallen in de horeca en bij Carnavalsevenementen. Daarom hebben we de afgelopen drie jaar alles uit de kast gehaald om zonder alcohol toch een vet Carnavalsfeest voor de jeugd neer te zetten.

Maar wat verandert er dan?

In elk geval gaan we de zaal van De Muzenval verkleinen en supergezellig aankleden. Niet meer elke avond een ander thema, maar een sfeervolle party-tempel voor vier supergezellige Carnavalsavonden. Er zullen minder volwassenen in de zaal zijn, we blijven open tot 1.00 uur en de regel ‘één keer in en uit’ vervalt. Verder is alcoholvrij bier, andere alcoholvrije drankjes en eten verkrijgbaar. Dit feest is bedoeld voor iedereen in de middelbare schoolleeftijd tot achttien jaar. Je moet je kunnen legitimeren met een schoolpas of ID.

Om het feest met een knaller te introduceren hebben we op maandagavond een optreden van niemand minder dan Vieze Jack! Die avond is de entree € 5,-. De andere avonden is dit € 2,-. Houd onze social media in de gaten voor meer info: facebook.com/nextprtyeersel en instagram.com/next.prty

De eerste drie jaar zijn al heel leuk geweest, maar omdat we onze bezoekers ondertussen een beetje beter kennen, willen we het dit jaar op een aantal punten nog wat anders aanpakken. En aangezien bij een compleet ander feest ook een compleet andere naam hoort, gaat Kreeziefist voor de middelbare schooljeugd verder onder de naam NEXTprty!


Kreeziefist Junior wordt Kreeziefist

Voor de Carnavallers in de basschoolleeftijd gaat Kreeziefist gewoon onder dezelfde naam door. Alleen het woordje ‘Junior’ halen we eraf. Het wordt dus elke avond van 18.30 tot 20.45 uur helemaal jullie eigen Kreeziefist! Hier is geen alcoholvrij bier en blijft de regel dat je alleen eerder naar buiten mag als je door je ouders opgehaald wordt. De entree is alle avonden € 2,-. Volg onze social media voor verdere info: facebook.com/kreeziefist en instagram.com/kreeziefist.


Muzenval, dijk 7 Eersel

Hét feest voor de jeugd van Eersel en omgeving.

Kreeziefist elke avond van 18.30 tot 20.45 uur

Daarna NEXTprty open tot 1.00 uur

CV De Buurlanders

Contact


© 2019 Reclamestudio Digi-Z, CV de Buurlanders