Kreeziefist en NEXTprty

Vier avonden Carnaval voor de jeugd

Kreeziefist & NEXTprty!

Carnaval is voor iedereen! Dat vinden wij van CV De Buurlanders in elk geval. Daarom toveren we ook dit jaar de Muzenval weer om tot een party-tempel waarin we super vette carnavalsfeesten neerzetten!

Go Kreezie!

Voor de Carnavallers in de basisschoolleeftijd is er elke avond (za 26-2 t/m di 29-2) van 18.30 tot 20.45 uur helemaal jullie eigen Kreeziefist! Een gezellig en knallend carnavalsfeest met alleen ranja en frisdrank (geen alcoholvrij bier), een snoepje of een snack. Vraag je favoriete plaatje aan bij onze carnavals-DJ’s of doe mee in de polonaise! De entree is alle avonden €2,-.

We hanteren de regel dat je alleen eerder naar buiten mag als je door je ouders wordt opgehaald.

Volg onze social media voor verdere info: facebook.com/kreeziefist en instagram.com/kreeziefist.

 

To the NEXTprty!

Voor de jeugd van twaalf tot achttien jaar is er 3 avonden lang (za 16-2 t/m ma 28-2) een vette party van 21:00 tot 01:00 uur! Dansen, feesten, chillen…. vier uur lang topcarnaval samen met je vrienden.

#alcoholvrijbier&frisdank #snackmuur #beperkteaanwezigheidvolwassen #inenuitlopentoegestaan.

Dit feest is bedoeld voor iedereen in de middelbare schoolleeftijd tot achttien jaar. Je moet je kunnen legitimeren met een schoolpas. De entree is alle avonden €2,-.

Houd onze social media in de gaten voor meer info: facebook.com/nextprtyeersel en instagram.com/next.prty


Kreeziefist Junior wordt Kreeziefist

Voor de Carnavallers in de basschoolleeftijd gaat Kreeziefist gewoon onder dezelfde naam door. Alleen het woordje ‘Junior’ halen we eraf. Het wordt dus elke avond van 18.30 tot 20.45 uur helemaal jullie eigen Kreeziefist! Hier is geen alcoholvrij bier en blijft de regel dat je alleen eerder naar buiten mag als je door je ouders opgehaald wordt. De entree is alle avonden € 2,-. Volg onze social media voor verdere info: facebook.com/kreeziefist en instagram.com/kreeziefist.


Muzenval, dijk 7 Eersel

Hét feest voor de jeugd van Eersel en omgeving.

Kreeziefist elke avond van 18.30 tot 20.45 uur

Daarna NEXTprty open tot 1.00 uur

CV De Buurlanders

Contact


© 2019 Reclamestudio Digi-Z, CV de Buurlanders