Irselse Leuteravonden

Dètter gel#ld wordt da witte!

Buurtgatse Zittingsavond wordt Irselse Leuteravond

De nieuwe weg die we een aantal jaar geleden ingeslagen zijn met de Buurtgatse Zittingsavonden wordt vervolgd. Bij die vernieuwing hoort ook een nieuwe naam. Vol trots presenteren wij daarom de Irselse Leuteravonden, dètter gel#ld wordt da witte!

Leuteren, wat betekent dit nu eigenlijk? Bazelen, kletsen, onzin praten, om er maar een paar te noemen. Natuurlijk kent dit woord ook nog een andere betekenis… en inderdaad… dat klopt… zowel voor als op het podium wordt er verrèkes veul gel#ld.

Programma
En wat hebben we een leuk programma! Terug van weggeweest: Carolien van der Heijden (Cor Daat). Wie herinnert zich niet haar hilarische optredens op ons podium. Ook hebben we een Eerselse topper weten te strikken. Voor het eerst te zien in Eersel: Iveke van Gerven. Iveke heeft recent de derde plaats én de publieksprijs gewonnen op het kletstoernooi De Goeie To(o)n.

Van vaste waarde zijn een aantal oude bekenden zoals onder anderen duo Kop en Schotel, de Dwèrsklippels, de dansmarietjes, Let’s Dance en inmiddels natuurlijk ook Boet en Toon. En last but not least: Ron Jansen als Intrim Pastoor.

We zijn er trots op dat er dit jaar alleen maar Eersels talent op ons podium te bewonderen is. De muzikale ondersteuning wordt geboden door De Vèrrekesblaos. Naar eigen zeggen een leuk, gezellig en knap dweilorkest, dat houdt van een goed stukske muziek.

25 januari en 1 februari
De Irselse Leuteravonden worden gehouden op zaterdag 25 januari en zaterdag 1 februari in De Muzenval in Eersel. De aanvangstijd is 19.45 uur (zaal open vanaf 19.15 uur). Natuurlijk is er na afloop nog volop gelegenheid om tot in de kleine uurtjes te dansen en gezellig na te praten. Samen met Prins Ron d’n Twidde en Prinses Sanne maken we er een geweldig feest van.

Kaartjes kopen
Kaartjes zijn digitaal te koop via deze pagina of bij de Etos aan de Nieuwstraat 28 in Eersel. Graag tot ziens bij de Irselse Leuteravonden!

De Muzenval, Dijk 7 Eersel

Aanvang programma om 19.45 uur

Zaterdag 25 januari 2020
Zaterdag 1 februari 2020


Bestel hier je kaarten!

 

CV De Buurlanders

Contact


© 2019 Reclamestudio Digi-Z, CV de Buurlanders