Grenspark Fiets-3-daagse

Met fotozoektocht voor kinderen!

Fiets jij ook mee tijdens de Grenspark Fiets-3-Daagse?

26 mei 2022

Vertrek vanaf 9:00 uur

Dag 1

27 mei 2022

Vertrek vanaf 9:00 uur

Dag 2

28 mei 2022

Vertrek vanaf 9:00 uur

Dag 3

Op Hemelvaartsdag begint in Eersel de 28e editie van de Internationale Grenspark Fietsdriedaagse. Zoals elk jaar weer met routes door de prachtige Brabantse en Vlaamse Kempen en met zorg gekozen controleposten bij horecagelegenheden. Er zijn natuurlijk ook voldoende rustmogelijkheden onderweg. Allemaal voorwaarden voor drie mooie fietsdagen. Net zoals vorig jaar organiseren we ook een fotozoektocht voor de kinderen. Elke dag is er een nieuwe fotozoektocht in de 25 kilometer route verwerkt. Kinderen onder de twaalf jaar mogen hier gratis aan deelnemen, mits zij begeleid worden door een meerderjarige.

Tijdens het Hemelvaartweekend, van donderdag  tot en met zaterdag, heeft u elke dag keuze uit de afstanden circa 25, 45 en 65 kilometer. Deze routes voeren u langs vele rustige en mooie plekjes en bezienswaardigheden in het Grenspark-gebied. Door middel van pijlen worden de routes aangegeven. Daarnaast ontvangt u een papieren routebeschrijving. Als deelnemer aan de fietsdriedaagse bent u herkenbaar als u het te verstrekken herkenningsteken zichtbaar bij u draagt. Dit in verband met hulp onderweg.

Het start- en eindpunt is bij Hotel Restaurant De Bengel aan de Markt 13 in Eersel. Hier bevindt zich tevens het inschrijfbureau/secretariaat dat gedurende de fietsdriedaagse open is van 8.30 tot 18.00 uur. In de omgeving van de Markt is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Bij de inschrijving voor de 25 kilometer route kan men zich tevens aanmelden voor de fotozoektocht. Het inschrijfgeld voor drie dagen fietsplezier bedraagt € 10,- per persoon. Indien u niet op alle dagen kunt deelnemen, kunt u zich ook per dag inschrijven. Per dag is het inschrijfgeld € 4,50 per persoon. Deelname is voor alle leeftijden. Kinderen onder de twaalf jaar mogen gratis deelnemen, mits onder begeleiding van een meerderjarige.

Elke dag voor aanvang van de fietstocht ontvangt u een kleine versnapering voor onderweg. Na eerst ingeschreven te hebben, kunnen deelnemers aan de 45 en 65 kilometer routes dagelijks vertrekken van 9.00 tot 12.00 uur. Deelnemers aan de 25 kilometer route kunnen van 11.00 tot 13.00 uur vertrekken. Na afloop bieden wij u de mogelijkheid om gratis uw fiets te stallen. U dient dit bij de inschrijving wel te melden.

Deelname aan de fietsdriedaagse geschiedt geheel voor eigen risico. Door inlevering van een ingevuld inschrijfformulier gaat u akkoord met het reglement. Een exemplaar van het reglement is verkrijgbaar bij het inschrijfbureau. Op alle dagen zal er bij de controleposten een EHBO-koffer aanwezig zijn. Uiteraard begint uw fietsplezier met een goed onderhouden en degelijke fiets en u dient dus ook zorg te dragen voor het in bezit hebben van een reparatiedoosje. Verder bent u zelf verantwoordelijk voor een eventuele verzekering, bijvoorbeeld voor wettelijke aansprakelijkheid, rechtsbijstand, materiële schade of ongevallen.

Wij hopen op fijn fietsweer en zien u graag tijdens de 28e Internationale Grenspark Fietsdriedaagse. Indien u nog vragen heeft, kunt u een e-mail sturen naar fiets3daagse@cvdebuurlanders.nl


CV De Buurlanders

Contact


© 2019 Reclamestudio Digi-Z, CV de Buurlanders