Danstoernooi CV De Buurlanders

Alweer de 29ste keer!

Dans jij ook mee tijdens het danstoernooi?

Dit jaar organiseert CV De Buurlanders een Open danstoernooi voor dansmarietjes en dansgroepen. Is jullie vereniging geen lid van een bond, maar wil je graag dansen op een podium, dan ben je bij ons van harte welkom.  Met trots verwelkomen wij op zondag 29 maart voor de 29e keer tijdens ons jaarlijkse toernooi weer veel dansgroepen uit de omgeving. 

Zelfs hele kleine dansers en danseressen vinden hun weg al naar het podium. Oftewel het smeltgehalte is hoog gedurende deze toernooien. Het blijft bijzonder mooi om te zien met hoeveel enthousiasme iedereen op het podium staat en dat er ontzettend veel tijd en energie wordt gestoken in de kostuums, make-up en uitvoering.

Ondanks dat er natuurlijk serieus wordt gedanst en op een sportieve manier wordt gestreden voor een hoge score, blijft gezelligheid en gemoedelijkheid bovenaan staan bij CV De Buurlanders. Iedereen is welkom en wij hopen je dan ook te treffen in

Gemeenschapshuis 'Den Tref'

Alexanderhof 7 in Hapert. De exacte tijden zijn nog niet bekend. Na de inschrijving worden die hier bekend gemaakt.

Voor kinderen tot en met twaalf jaar bedraagt de toegangsprijs slechts € 1,50 per persoon; volwassenen en kinderen vanaf dertien jaar betalen € 4,- per persoon. De toegangsprijzen gelden tot aan de prijsuitreiking. Ook aan de inwendige mens is gedacht, dus er is genoeg te verkrijgen. Zorg dat je erbij bent!


Alexanderhof 7, 5527 EH Hapert

Aanvang 12:00 - Prijsuitreiking 16:00

Danstoernooi
Zondag 29 maart

CV De Buurlanders

Contact


© 2019 Reclamestudio Digi-Z, CV de Buurlanders