UPDATE 13-3-2023:

In verband met het beperkte aantal inschrijvingen voor de Contente Solo-Duo Optocht 2023 hebben we helaas moeten besluiten dat deze optocht GEEN doorgang zal vinden.

 

 

 

Eindelijk...... na 2019 komt er dan toch een 2e editie van de Contente Solo-Duo Optocht!  Mede omdat de 2019 editie een mooi succes was maar vooral omdat de solo’s en duo’s nog steeds in het zonlicht gezet mogen worden.

Dus organiseren we wederom dit mooie evenement in de Kempen en voor alle mensen uit de Kempen (en omstreken).

De Contente Solo–Duo Optocht 2023.

Een carnavaleske optocht met halfvasten die geheel in het teken staat voor de solo’s en duo’s. Voor diegene die in de dorpsoptocht tussen de grote carnavalswagens niet altijd opvallen, maar waarvan de toeschouwers wel een glimlach krijgen van de onderbroekenlol of woordgrappen. Oftewel een verzameling van de beste, origineelste en verassende creaties uit de Kempen.

Wil jij of jullie meedoen aan deze 2e Contente Solo-Duo Optocht? Ben zuinig op je creatie en schrijf je in!! Daarmee maak jij of maken jullie ook nog kans op een van die mooie prijzen. De optocht wordt gehouden op:

Reglement Contente optocht.

De Contente Solo-Duo optocht wordt georganiseerd door CV De Buurlanders.

  1. Deelname aan de optocht geschiedt geheel op eigen risico.
  2. Overtreding van onderstaande regels kan uitsluiting tot gevolg hebben.
  3. Er kan uitsluitend deelgenomen worden aan de optocht door een solo of duo, een duo bestaat uitsluitend uit 2 personen.
  4. Het startnummer bepaalt uw plaats in de optocht, en dient goed zichtbaar te worden aangebracht, hier mag niet van worden afgeweken alleen op aangeven van de optochtcommissie.
  5. Elke constructie van attributen die worden meegenomen in de optocht dienen degelijk en op verantwoorde wijze gemaakt te zijn, zodat zij geen gevaar vormen voor toeschouwers en omstanders, e.e.a. naar beoordeling van optochtcommissie.
  6. Gemotoriseerde voertuigen zijn niet toegestaan in de optocht.
  7. Zedenkwetsende en discriminerende uitlatingen en/of afbeeldingen worden niet toegelaten.
  8. Gebruik van alcohol wordt niet toegestaan in de optocht.
  9. In alle gevallen waarin dit regelement niet voorziet, beslist de optochtcommissie.

 

 

CV De Buurlanders

Contact


© 2019 Reclamestudio Digi-Z, CV de Buurlanders