De Carnavalsmis

Eens vaste traditie op de carnaval zondag

Carnavalsmis 2021

Carnavalsviering CV de Buurlanders op KempenTV


Waar we in deze vreemde tijd onze vertrouwde manier van samen vieren vaker moeten loslaten dan we willen, heeft de commissie carnavalsviering in samenwerking met de parochie Samen Willibrordus en Kempen TV bij deze Carnavalsviering vooral in mogelijkheden gedacht.
We zijn trots dat we u op zondag 14 en maandag 15 februari om 11.00 uur via KempenTV kunnen laten meegenieten van onze Carnavalsviering vanuit de Sint Willibrorduskerk in Eersel. Het mooie is dat u deze keer relaxt kunt meebeleven vanaf uw eigen zachte zetel voor de tv met een lekker kopje koffie of thee erbij. Zo ziet u maar weer; elk nadeel heb zijn voordeel.

 

“Er moeten mensen zijn die in een wolkenloze hemel toch in de wolken zijn”

De viering is opgebouwd rondom het thema: “De Regenboog”. De regenboog staat in deze viering symbool voor de mensen die kleur geven aan donkere dagen, voor de mensen die blijven geloven in kansen en voor naastenliefde. In de lezing “Het verbond van Noach”, wordt dit gevoel beeldend omschreven. Aansprekende teksten maken een brug naar het heden. De muzikale opluistering door duo Kop en Schotel raakt het hart. Maar ook onze Diaken Jansen heeft een mooie muzikale verrassing voor u in petto. Hij weet tevens de verschillende teksten en gezangen formidabel samen te brengen in zijn overweging. Wij zijn, met ons content prinsenpaar, blij dat Diaken Jansen deze viering heeft uitgekozen als zijn afscheidsviering alvorens hij met emeritaat gaat.

 

“Dat we weer een knuffel kunnen geven en echt samen zijn”

De Commissie Ziekenbezoek verzorgt de voorbeden. Zij steken kaarsjes aan voor allen die het nodig hebben en verwoorden dit op integere en intieme wijze. Wij nodigen u graag uit om thuis zelf een kaarsje te branden voor uw persoonlijke intentie. Onze voorzitter van de Buurlanders geeft zelf het goede voorbeeld door het ontsteken van zijn vlammetje voor “hoop en vertrouwen”.


“Dat is ons Buurtgat”

Samen vieren en gaan voor wat wel kan. Dat is ons Buurtgat! Doet u mee?

 

Uitzending gemist? Op https://www.kempentv.nl/ komt een terugkijklink te staan.


St. Williborduskerk, Kerkstraat te Eersel

De uitzending van deze viering wordt verzorgd door KempenTV op:

Zondag 14 februari 2021

om 11.00 uur

én

Maandag 15 februari 2021

om 11.00 uur.

CV De Buurlanders

Contact


© 2019 Reclamestudio Digi-Z, CV de Buurlanders