De Carnavalsmis

Eens vaste traditie op de carnaval zondag

Carnavalsmis 2020

Samen met muziekvereniging “De Goede Hoop” en zangvereniging “Con Amore et Anima”

Vrijheid is een groot goed en belangrijk. Echter als iedereen in alle vrijheid zijn of haar eigen weg gaat, blijft er van de mensen als gemeenschap niet veel over en worden we allemaal individuen. In de kerk merken we dit maar al te goed. In de optocht gelukkig niet. Daar zijn naast de bijdragen van de  individuelen ook grote groepen van vrienden en buurtverenigingen en vele, grote groepen wagenbouwers die de mooiste creaties maken. Om groot te kunnen bouwen moet je samenwerken, want samen ben je sterk en kun je veel bereiken.

Daarom is met carnaval de verbasterde uitspraak “Drink met maten” ook zeer goed van toepassing. Echter de originele versie “Drink met mate” mag ook niet vergeten worden. Carnaval duurt immers zo’n dag of 5. Als je na de eerste dag al helemaal Lazarus bent oftewel stomdronken dan mis je een hoop van de volgende dagen. Nou was de Lazarus uit het evangelie morsdood, zou hij zich coma-gezopen hebben. Lazarus werd na 4 dagen weer tot leven geroepen. Voor de coma-zuipende carnavalsvierder is het dan te laat, want dan is carnaval voorbij. Dus drink met mate met je maten en hos op de maat van de muziek, dan is ook deze carnaval weer OP MAOT GEMAKT.

Je kunt, fris en fruitig, het originele verhaal van Lazarus komen luisteren Zondag met carnaval op 23 Februari 2020 om 9:30 in de Willibrorduskerk in ons Buurtgat. Ook muziekvereniging “De goede hoop” en zangvereniging “Con amore et anima” zullen dan weer aanwezig zijn om op maat te zingen en te spelen.


St. Williborduskerk, Kerkstraat te Eersel

Aanvang 09:30

Carnavalsmis
Zondag 23 februari 2020

CV De Buurlanders

Contact


© 2019 Reclamestudio Digi-Z, CV de Buurlanders