Ons bestuur, even voorstellen...

Eric Lavrijsen
is onze vice-voorzitter en gewaardeerd en actief bestuurslid. Hij is fervent wagenbouwer en uitermate sportief. Eric gaat een uitdaging niet uit de weg. Zijn frisse blik is een welkome aanvulling.

Kobus de Win
is een IT-specialist die niet alleen in bits en bytes denkt. Nee, hij weet vaak zaken op een andere manier te benaderen waardoor er nieuwe ideeën ontstaan. Voor ons als bestuur heel waardevol en het juiste klankbord en een mooie reflectie. Kobus is onze webmaster.

André Jansen
is de penningmeester van onze vereniging. Inmiddels is deze internationaal chauffeur met pensioen. Hij is door deze rol bij verschillende commissies een bekend gezicht.

Marijke Verhoeven
verzorgt het Secretariaat van CV de Buurlanders, daarnaast nog zeer actief voor de Jeugdraad van Elf en organiseert ook nog de Buurtgatse Zittingsavonden. Alsof dat nog niet genoeg is, houd Marijke zich ook nog bezig met de Carnavalskrant.

Frank de Lepper
al jaren bekend binnen de vereniging en houdt zich vooral bezig met alle activiteiten in en om de tent op het Carquefouplein. Hij regelt alles samen met commissie tent om alle activiteiten in de tent zo goed mogelijk te laten verlopen.

Nick van de Kerkhof
het jongste lid in het bestuur. Deze brandweerman in hart en nieren houdt zich bezig met alle PR activiteiten, alle stukjes in de kranten zijn van zijn hand. Daarnaast brengt hij veel nieuwe ideeën in door de jongere generatie te vertegenwoordigen.

Mocht u na het lezen van dit verhaal nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben stuur dan even een e-mail naar: voorzitter@cvdebuurlanders.nl

Eric Lavrijsen

Vice-voorzitter

André Jansen

penningmeester

Marijke Verhoeven

Secretariaat

Kobus de Win

Bestuurslid

Frank de Lepper

Bestuurslid

Nick van de Kerkhof

Bestuurslid
CV De Buurlanders

Contact


© 2019 Reclamestudio Digi-Z, CV de Buurlanders