Ons bestuur, even voorstellen...

Eric Lavrijsen
Onze voorzitter en gewaardeerd en actief bestuurslid. Hij is fervent wagenbouwer en uitermate sportief. Eric gaat een uitdaging niet uit de weg. Zijn frisse blik is een welkome aanvulling.

Frank Hermans
Sinds 2015 lid van de vereniging, begonnen als voorzitter van de commissie optochten en heeft tot 2021 in deze commissie gezeten. In 2019 lid geworden van de Raad van Elf. Als bestuurslid van de vereniging ook zitting in het bestuur van Stichting Tent. Als bedenker van de Contente Optocht met halfvasten zit hij ook in deze commissie.

Mette Schoormans
Lid geworden van de vereniging nadat ze in 2014 prinses is geweest in ons Buurtgat. Al jaren nauw betrokken in de commissie van de zittingsavonden en springt regelmatig bij als tijdelijke commissies hulp nodig hebben. Van jongs af aan zit Carnaval al “in haar bloed”.

André Jansen
De penningmeester van onze vereniging. Inmiddels is deze internationaal chauffeur met pensioen. Hij is door deze rol bij verschillende commissies een bekend gezicht.

Marijke Verhoeven
Verzorgt het Secretariaat van CV de Buurlanders, daarnaast nog zeer actief voor de Jeugdraad en organiseert ook nog de Buurtgatse Zittingsavonden. Alsof dat nog niet genoeg is, houd Marijke zich ook nog bezig met de Carnavalskrant.

Frank de Lepper
Al jaren bekend binnen de vereniging en houdt zich vooral bezig met alle activiteiten in en om de tent. Hij regelt alles samen met commissie tent om alle activiteiten in de tent zo goed mogelijk te laten verlopen.

Nick van de Kerkhof
Het jongste lid in het bestuur. Deze brandweerman in hart en nieren houdt zich bezig met PR activiteiten, alle stukjes in de kranten en nieuwsbladen zijn van zijn hand. Daarnaast brengt hij veel nieuwe ideeën in door de jongere generatie te vertegenwoordigen.

Mocht u na het lezen van dit verhaal nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben stuur dan even een e-mail naar: bestuur@cvdebuurlanders.nl

Eric Lavrijsen

Voorzitter

André Jansen

penningmeester

Marijke Verhoeven

Secretariaat

Frank Hermans

Bestuurslid

Frank de Lepper

Bestuurslid

Nick van de Kerkhof

Bestuurslid

Mette Schoormans

Bestuurslid
CV De Buurlanders

Contact


© 2019 Reclamestudio Digi-Z, CV de Buurlanders