Welkom bij C.V. De Buurlanders Sponsors
Home Organisatie Oud PrinseSoos Evenementen Publicaties Contact Foto's
Bezoek ook een onze facebook pagina.

Commissie Zieken CV De Buurlanders


Ik zal me even voorstellen, ik ben  Francie van Rooij en samen met mijn man, Prins Joost d’n twidde, waren wij het prinsenpaar van CV de Buurlanders in 2011. Vanaf dit jaar ga ik de taak voor de commissie zieken van Cissy van Lierop overnemen. Zij  heeft dit jaren lang voor haar rekening genomen en vorig jaar heeft Cissy het stokje aan mij overgegeven.

Carnavals vereniging de Buurlanders is niet alleen leuk om een feestje mee te vieren, maar is ook een hele sociale vereniging!


Elk jaar, op zaterdag ochtend met Carnaval, gaat een groep mensen, bestaande uit het ouderen Prinsenpaar met gevolg, Jeugdprins met zijn Prinsesje en dansmarietjes en natuurlijk de Dorpsprins en Prinses met gevolg, vroeg uit de veren om fruitschalen (en in sommige gevallen) een bloemetje rond te brengen, bij zieken of mensen die daar voor in aanmerking komen.


Het is een erg dankbare klus waar de Jumbo en Geert van Bakel ook al jaren hun steentje aan bijdragen, om dit steeds weer tot een groot succes te brengen. Er bestaat de mogelijkheid om mensen waar U van denkt dat ze een fruitschaal zouden moeten krijgen, aan te geven. Let wel, we hebben een maximaal aantal schalen/bloemen dus het kan zijn dat niet iedereen aan de buurt komt. Helaas!


Maar aarzel niet en stuur me een mailtje en dan ga ik samen met het bestuur bekijken wie we dit jaar gaan verassen of opvrolijken. Je kunt me bereiken via de contactpagina van de commissie zieken.

Commissie Zieken