Welkom bij C.V. De Buurlanders
Home Organisatie Oud PrinseSoos Evenementen Publicaties Contact Foto's
Bezoek ook een onze facebook pagina. De Contente Solo Duo Optocht

Nieuw in Eersel; de Contente Solo / Duo optocht


Heb jij dat ook?

Dat je met carnaval denkt; duurde carnaval maar langer dan 4 dagen?


Heb jij of hebben jullie dat unieke, leuke en grappige idee dat je al hebt laten zien in de carnavalsoptocht en nog ’n keer wilt laten zien of graag zou willen laten zien, dan heeft CV de Buurlanders in Eersel de oplossing, want we komen we met een nieuw evenement in de Kempen en wel een solo / duo optocht.


Dit is een optocht helemaal in het teken van solo en duo’s, degene die vaak in de optocht opvallen tussen de grote wagens door hun creaties, woordgrappen en interactie met het publiek en zorgen voor een grote glimlach op het gezicht.


Hierbij nodigen we dan ook iedereen uit die met hun beste, leukste en origineelste creatie willen deelnemen op ZONDAG 31 MAART VANAF 13.30 UUR IN EERSEL.


De optocht start bij de Muzenval en trekt over de historische Markt waar diverse dweilorkesten zullen zorgen voor een carnavaleske sfeer. Na afloop maken we er nog een mooi feestje van in de Muzenval met ondersteuning van dweilorkesten en een DJ. Om

16.00 uur zal daar ook de prijsuitreiking plaatsvinden en weten we wie zich de beste solo en duo mag noemen van de 1e Contente Solo / Duo optocht.


Wees er snel bij, want het aantal deelnemers wat kan meedoen is 111.