Welkom bij C.V. De Buurlanders Sponsors
Home Organisatie Oud PrinseSoos Evenementen Publicaties Contact Foto's
Bezoek ook een onze facebook pagina. De Prinsenreceptie

Op zaterdagavond 18 februari, een week voor Carnaval, is iedereen uitgenodigd in De Muzenval te Eersel, waar de Prinsenreceptie van CV De Buurlanders plaatsvindt.


De avond start 19.15 uur met de receptie van onze nieuwe Jeugdprins Stijn d’n Urste met Prinses Eveline en duurt tot ongeveer 20.15 uur. Omstreeks 20.30 uur start de receptie van onze Dorpsprins Kobus d’n Urste met zijn Prinses Mia en is er gelegenheid om hen te feliciteren. Gedurende de avond zullen onze eigen M&M’tjes, dansmarietjes en diverse blaaskapellen optreden.


Na het officiële gedeelte zal het feest, onder begeleiding van een dj, losbarsten tot in de kleine uurtjes. De toegang is vrij en alle Buurlanders en Buurlandinnekes zijn van harte welkom!


Receptie Ouderenprins

Uitnodiging receptie Buurtgatse Ouderenprinsenpaar


Op de vrijdag voor Carnaval, dit jaar op 24 februari, vindt traditioneel de receptie van het Ouderenprinsenpaar van het Buurtgat plaats in ontmoetingscentrum De Eikenburg te Eersel. De avond vangt aan om 20.00 uur en vanaf 20.11 uur is er de gelegenheid om Ouderenprins Antoon d’n Urste en zijn Prinses Jo te feliciteren.


Muziekvereniging De Goede Hoop zal vanaf 21.30 uur wederom een Concert Carnavalesk ten gehore brengen. Tevens vindt omstreeks 22.15 uur de uitreiking van de Buurtgatse Opsteker 2017 plaats. Gedurende deze altijd weer gezellige avond is er een optreden van de dansmarietjes en uiteindelijk zal er, onder begeleiding van een dj, feest worden gevierd tot in de kleine uurtjes.


De toegang is vrij en alle Buurlanders en Buurlandinnekes zijn van harte welkom. Graag hopen wij u op het Buurtgatse avondje Eikenburg te mogen verwelkomen.