Welkom bij C.V. De Buurlanders
Home Organisatie Oud PrinseSoos Evenementen Publicaties Contact Foto's
Bezoek ook een onze facebook pagina. De Prinsenreceptie

Uitnodiging Prinsenreceptie CV De Buurlanders


Op zaterdag 3 februari, een week voor Carnaval, is iedereen uitgenodigd in De Muzenval te Eersel, waar de Prinsenreceptie van Carnavalsvereniging De Buurlanders plaatsvindt. De avond vangt aan om 19.15 uur met de receptie van onze nieuwe Jeugdprins Sjors d’n Urste met zijn Prinses Evi en Vorst Bram en duurt tot ongeveer 20.15 uur. Vanaf 20.30 uur start de receptie van onze nieuwe Dorpsprins Eric d’n Urste met zijn Prinses Angela en is er de gelegenheid om hen te feliciteren. Gedurende de avond zullen onze eigen M&M’tjes en dansmarietjes optreden en is er muziek van dweilorkest Krankjorum. Tevens worden op deze avond de nieuwe wisselbekers van de Buurtgatse Optocht gepresenteerd. Na het officiële gedeelte zal het feest, onder begeleiding van een dj, losbarsten tot in de kleine uurtjes. De toegang is vrij en alle Buurlanders en Buurlandinnekes zijn van harte welkom.Receptie Ouderenprins

Uitnodiging Buurtgatse avondje Eikenburg met Ouderenreceptie


Op de vrijdag voor Carnaval, dit jaar op 9 februari, vindt traditioneel de receptie van het Ouderenprinsenpaar van het Buurtgat plaats in ontmoetingscentrum De Eikenburg te Eersel. Vanaf 20.00 uur start de receptie en is er de gelegenheid om Ouderenprins Jan d’n Derde en zijn Prinses Leny te feliciteren.


Muziekvereniging De Goede Hoop zal vanaf 21.30 uur wederom een Concert Carnavalesk ten gehore brengen. Tevens vindt omstreeks 22.15 uur de uitreiking van de Buurtgatse Opsteker 2018 plaats. Gedurende deze altijd weer gezellige avond is er een optreden van de dansmarietjes en uiteindelijk zal er, onder begeleiding van een dj, feest worden gevierd tot in de kleine uurtjes.


De toegang is vrij en alle Buurlanders en Buurlandinnekes zijn van harte welkom. Graag hopen wij u op het Buurtgatse avondje Eikenburg te mogen verwelkomen.