Welkom bij C.V. De Buurlanders Sponsors
Home Organisatie Oud PrinseSoos Evenementen Publicaties Contact Foto's
Bezoek ook een onze facebook pagina.

Buurtgatse Ouderenzitting 2017

Kaartuitgifte zittingsmiddagen Ouderencarnaval 2017


De Buurtgatse Ouderen Zittingsmiddagen in ontmoetingscentrum De Eikenburg te Eersel, georganiseerd door Carnavalsvereniging De Buurlanders, vinden plaats op zaterdag 25 februari en dinsdag 28 februari. Vanaf 13.30 uur gaat de zaal open en het programma begint om 14.00 uur.


Al jaren was de organisatie van deze middagen in handen van Jan Honings en Cor Segers. Maar na dit vele jaren met heel veel plezier en heel veel succes te hebben gedaan, hebben zij het stokje overgedragen aan Susanne van den Heuvel, Laurette Dikmans en Ron Jansen. En dat zijn toch geen onbekenden in het Buurtgatse Carnaval. Een garantie voor een geweldige Carnavalsmiddag vol met muziek, tonpraters, sketches en dans. Uiteraard zijn Ouderenprins Antoon d’n Urste en Prinses Jo met hun Gevolg aanwezig, maar komen ook Dorpsprins Kobus d’n Urste en Prinses Mia met hun Raad van Elf en Jeugdprins Stijn d’n Urste en Prinses Eveline met hun Jeugdraad op bezoek. Natuurlijk vergezeld van de dansmarietjes die hun mooiste dans laten zien.


Voor deze middag wordt slechts een eigen bijdrage van 3 euro per toegangskaart gevraagd. Hierbij zijn een gratis consumptie en andere geneugten inbegrepen. Op de donderdagen 2 en 9 februari, van 15.00 tot 16.00 uur, kunnen de kaarten worden afgehaald in De Eikenburg en ’t Stökske. Voor degenen die niet naar deze kaartuitgifte kunnen komen, bestaat de mogelijkheid om telefonisch naar kaarten te informeren en indien nog beschikbaar deze te reserveren. Hiervoor kan men na 9 februari contact opnemen met Annie Kennis via het telefoonnummer 0497-514548. Gelieve naar dit nummer te bellen omstreeks 18.00 uur.