Welkom bij C.V. De Buurlanders
Home Organisatie Oud PrinseSoos Evenementen Publicaties Contact Foto's
Bezoek ook een onze facebook pagina.

Worden de Jeugdprins en de Dorpsprins terzijde gestaan door een Raad van Elf. De Ouderenprins kan rekenen op z’n Gevolg.


Ut Gevolg ondersteunt het prinsenpaar gedurende de tijd dat zij dit ambt bekleden. Uiteraard met Carnaval, waarbij bijna altijd het volledige Gevolg aanwezig is, maar ook tijdens diverse activiteiten waarbij de aanwezigheid van het ouderen prinsenpaar op prijs gesteld wordt.


Ut Gevolg bestaat op dit ogenblik uit allemaal ex – ouderenprinsen en prinsessen. Het mag dus duidelijk zijn, je kunt je hier niet voor aanmelden. Hoewel wij wel eens aanvragen krijgen, kunnen wij die helaas niet honoreren.


Achter de naam van de prins en prinses staat tussen haakjes het jaar dat het prinsenpaar de scepter over de Eikenburg zwaaide. Maar mocht u vragen en/of suggesties hebben, dan kunt u contact opnemen via gevolg@cvdebuurlanders.nl


Het Gevolg wordt aangestuurd door Vorst en Adjudant.

Commissie ouderen.

Ut Gevolg 2006 - Bert en Mia Boerboom 2010 - Kees en Mieke de Jager 2011 - Jan en Diny de Mol 2012 - Bert en Annie Kennis 2014 - Koos en Annie Sanders 2015 - Sjef en Rieky Hakkens 2016 - Kees en Diny Keereweer 2017 - Antoon en Jo van Gils