Welkom bij C.V. De Buurlanders Sponsors
Home Organisatie Oud PrinseSoos Evenementen Publicaties Contact Foto's
Bezoek ook een onze facebook pagina. Parvum non parvae amicitiae pignus ! *


 Carnaval…Gas erop !!


Dat is het motto voor het komend jubileumjaar voor Carnaval 2017.

In 2017 vieren we het 44 jarig bestaan van CV de Buurlanders, Een hele mijlpaal voor onze vereniging die ieder jaar weer in het Buurtgat de Carnavals-activiteiten georganiseerd heeft en dit blijft doen !

En wie jarig is trakteert ! Vandaar dat we een aantal veranderingen door gaan voeren maar ook extra activiteiten om dit jubileum samen met iedereen te gaan vieren. Eind oktober werd al een extra Carnavalskrant verspreid met meer informatie en nog meer volgt.

Helaas is het lang niet voor iedereen mogelijk om Carnaval te vieren. Maar gelukkig helpt u als donateur van de club 111 een handje mee zodat juist deze groep mensen toch Carnaval mee mekaor kunnen vieren.

Toen de club 111 opgericht werd was de bijdrage 111 gulden. Met de komst van de euro is dit omgezet naar een jaarlijkse donatie van € 50,41 waarmee de vrijwilligers van onze carnavalsvereniging het komende carnaval in staat zijn om voor de 44e keer voor de zieke Eerselnaren, de schooljeugd en de ouderen de carnavalsdagen ook onvergetelijk te maken.

Onze carnavalsvereniging De Buurlanders organiseert daarom met de carnavalsdagen, gericht voor deze doelgroepen, activiteiten, zoals jaarlijks meer dan 100 fruitschalen die door de Dorpsprins, raad van elf, dansmarietjes en ouderenprins met gevolg bij de langdurige zieke Eerselnaren worden aangeboden. De carnavalsactiviteiten voor de schooljeugd die worden aangevoerd door onze Jeugdprins met zijn Jeugdraad en natuurlijk de ‘Ouderenavonden’ onder leiding van het Ouderen-Prinsenpaar.

Uw vrijwillige bijdrage wordt door onze carnavalsvereniging dan ook zeer op prijs gesteld. Als blijk van waardering verstrekken wij daarom gratis twee toegangsbewijzen voor één van de, door u te bepalen, drukbezochte Buurtgatse Zittingsavonden. Tevens kunt u nu ook extra kaartjes bestellen tegen betaling in de voorverkoop. Deze bestelde kaartjes worden thuis bezorgd en hierdoor hoeft u niet in de rij te gaan staan.


Om lid te worden kunt u een mailtje sturen naar: club111@cvdebuurlanders.nl


 Met vriendelijke groet,

Namens de Commissie Club 111,

Janus Zijlmans

* Een klein bewijs van een niet geringe vriendschap