Welkom bij C.V. De Buurlanders
Home Organisatie Oud PrinseSoos Evenementen Publicaties Contact Foto's
Bezoek ook een onze facebook pagina. Parvum non parvae amicitiae pignus ! *

We goan d`r vùr


… dit is het motto voor het komend Carnaval 2018.


In 2017 vierden we het 44 jarig bestaan van CV de Buurlanders. Iets waar we met trots op terug kunnen kijken. Onder het motto, “wie jarig is trakteert!” is dit zeker wel gelukt. We hebben veel extra`s gedaan voor jong en oud.


Helaas is het lang niet voor iedereen mogelijk om Carnaval te vieren. Gelukkig helpt U als donateur van de club 111 een handje mee, zodat juist deze groep mensen toch Carnaval mee kunnen maken. Mede dankzij uw welwillende jaarlijkse donatie van € 50,41 zijn de vrijwilligers van onze Carnavalsvereniging het komende Carnaval in staat om voor de 45e keer voor de zieke Buurlanders, de schooljeugd en de ouderen de Carnavalsdagen ook onvergetelijk te maken. Daarmee kunnen ook zij “content” zijn.


CV De Buurlanders organiseert daarom met de Carnavalsdagen, gericht voor deze doelgroepen, activiteiten, zoals de fruitschalen die door de Dorpsprins met de raad van elf en de dansmarietje`s bij de langdurige zieke Eerselnaren worden aangeboden, de Carnavalsactiviteiten voor de schooljeugd die worden aangevoerd door onze Jeugdprins met zijn Jeugdraad en natuurlijk de ‘Ouderenavonden’ onder leiding van het Ouderen-Prinsenpaar.


Uw vrijwillige bijdrage wordt door onze Carnavalsvereniging dan ook zeer op prijs gesteld. Als blijk van waardering verstrekken wij daarom gratis twee toegangsbewijzen voor één van de Buurtgatse Zittingsavonden. Tevens kunt u nu extra kaartjes bestellen, tegen betaling, in de voorverkoop. U kunt hiervoor bijgesloten formulier invullen en tijdig inleveren bij ons secretariaat. Dan hoeft u  niet in de rij te staan om kaartjes te bemachtigen!


* Een klein bewijs van een niet geringe vriendschap