Welkom bij C.V. De Buurlanders
Home Organisatie Oud PrinseSoos Evenementen Publicaties Contact Foto's
Bezoek ook een onze facebook pagina.

Sterk programma tijdens Buurtgatse Zittingsavonden


Het is eigenlijk de voorpret van het nieuwe Carnavalsseizoen. De Buurtgatse Zittingsavonden van Carnavalsvereniging De Buurlanders zijn een begrip in Eersel. Een lekker avondje uit en genieten van diverse optredens en muziek.


De weg die we een paar jaar geleden met succes zijn ingeslagen blijven we volgen. We vinden het hierbij belangrijk om tegemoet te komen aan de wens van onze gasten. Daarom zal, net als vorig jaar, de zaal gedeeltelijk worden ingericht in theateropstelling. In het achterste gedeelte maken we gebruik van lange tafels. Deze worden trapsgewijs neergezet, zodat iedereen goed zicht heeft op het podium. We streven hiermee naar een gemoedelijker en dorpser karakter, dat vooral veel gezelligheid oplevert.


We zijn erin geslaagd om wederom een sterk programma samen te stellen vol humor en variatie. Van vaste waarde zijn de oude bekenden zoals onder meer duo Kop en Schotel, de Dwèrsklippels, de dansmarietjes en natuurlijk Let’s Dance. En na het grote succes van vorig jaar, zijn we er trots op dat ook Boet en Toon dit jaar weer bij ons op het podium staan. Daarnaast treedt er per avond een bekende gasttonprater op. Op 1 februari is dat Wichard de Benis, op 2 februari Berry Knapen en op 9 februari Frank Schrijen. Drie grote namen uit het tonpraterscircuit die vele prijzen in de wacht hebben weten te slepen. De muzikale ondersteuning wordt geboden door de Vèrrekesblaos. Naar eigen zeggen een leuk, gezellig en knap dweilorkest, dat houdt van een goed stukske muziek...De Buurtgatse Zittingsavonden worden gehouden op 1, 2 en 9 februari in De Muzenval te Eersel. Vanaf 19.15 uur gaat de zaal open en het programma begint om 19.45 uur. Natuurlijk is er na afloop nog volop gelegenheid om tot in de kleine uurtjes te dansen en gezellig na te praten. Samen met Prins Raoul d’n Urste en Prinses Marieke maken we er een geweldig feest van. Hun motto voor dit Carnavalsseizoen is immers niet voor niets: Jetzt geht’s los!


De voorverkoop van de entreekaarten vindt plaats op zaterdag 12 januari van 11.00 tot 12.00 uur in De Muzenval. De tickets kosten slechts € 10,- per stuk. Vanaf maandag 14 januari zijn de resterende kaarten verkrijgbaar bij Etos en Primera, beide gevestigd aan de Nieuwstraat te Eersel.


Voor meer informatie over activiteiten rondom CV De Buurlanders, volg ons op Facebook en Instagram. Graag tot ziens bij een van de Buurtgatse Zittingsavonden!