Welkom bij C.V. De Buurlanders Sponsors
Home Organisatie Oud PrinseSoos Evenementen Publicaties Contact Foto's
Bezoek ook een onze facebook pagina. De Buurtgatse zittingsavonden!

Veel variatie in jubileumeditie Buurtgatse Zittingsavonden


De Buurtgatse Zittingsavonden van Carnavalsvereniging De Buurlanders waren weer een goede opmaat naar het naderende Carnaval. Een gevarieerd programma met tonpraat, acts, muziek en dans. Een prima start van het jubileumjaar vanwege het 44-jarig bestaan van de vereniging.


Van vaste waarde zijn behalve de tonpraters ook de topact van showdansvereniging Let’s Dance, de bandparodie van C.V. De Dwèrsklippels en natuurlijk de dansmarietjes. Nieuw dit jaar waren “de mannen waar niemand op zit te wachten” met hun Tovertruck. Duo Kop & Schotel deden auditie voor een plaatsje bij de dansmarietjes. Helaas met weinig succes. Met hun combi van humor en liedjes wisten zij het publiek goed te vermaken. De kletsers Hans Twiddehans (Arie Schoofs) en Dick van Dun (Jack Vosters) waren goed op dreef. En terug van weggeweest in de ton: Ron Jansen als conciërge Tinus. Van het publiek mag ook hij volgend jaar weer terugkomen. De avond werd afgesloten door Cor Daat (Carolien van der Heijden) die op het spreekuur bij dokter Lichtvoet (echtgenoot Frans van der Heijden) kwam met een voetbalknie, suiker en nog vele andere kwalen. Al met al een prima avond met veel humor en variatie.


CV De Buurlanders weet elk jaar weer te verrassen met aanpassingen die de avonden gevarieerder maken. Dit jaar zijn we hierin een stapje verder gegaan en hebben we de indeling van de zaal gewijzigd in een halve zaal theateropstelling en de andere helft met lange tafels. We streven naar een indeling die gemoedelijker en dorpser is en vooral veel gezelligheid met elkaar oplevert. De eerste twee avonden zijn geweldig verlopen. De derde avond bleek dat deze indeling voor het grote aantal verkochte kaarten minder geschikt was. We begrijpen de opmerkingen die we hierover hebben gekregen en kunnen deze ook plaatsen. We gaan hier zeker mee aan de slag voor volgend jaar en hopen je dan ook in 2018 weer te mogen verwelkomen bij een van de Buurtgatse Zittingsavonden!