Welkom bij C.V. De Buurlanders
Home Organisatie Oud PrinseSoos Evenementen Publicaties Contact Foto's
Bezoek ook een onze facebook pagina.

Een woord over het bestuur

Onze bestuursleden even voorstellen.

Kobus de Win
is onze voorzitter en een IT-specialist die niet alleen in bits en bytes denkt. Nee, hij weet vaak zaken op een andere manier te benaderen waardoor er nieuwe ideeën ontstaan. Voor ons als bestuur heel waardevol en het juiste klankbord en een mooie reflectie. Kobus is onze webmaster. Kobus gaat daarnaast graag skiën en golfen.

André Jansen
is de penningmeester van onze vereniging. Als internationaal chauffeur kun je hem vooral in Frankrijk tegenkomen. In de vrije uren in zijn vrachtwagen besteed hij niet alleen veel tijd aan de financiën.

Marijke Verhoeven
verzorgt het Secretariaat van CV de Buurlanders, daarnaast nog zeer actief voor de Jeugdraad van Elf en organiseert ook nog de Buurtgatse Zittingsavonden. Alsof dat nog niet genoeg is, houd Marijke zich ook nog bezig met de Carnavalskrant.

Frank de Lepper
al jaren bekend binnen de vereniging en houdt zich vooral bezig met alle activiteiten in en om de tent op het Carquefouplein. Hij regelt alles samen met commissie tent om alle activiteiten in de tent zo goed mogelijk te laten verlopen.

Nick van de Kerkhof
het jongste lid in het bestuur. Deze brandweerman in hart en nieren houdt zich bezig met alle PR activiteiten, alle stukjes in de kranten zijn van zijn hand. Daarnaast brengt hij veel nieuwe ideeën in door de jongere generatie te vertegenwoordigen.

Eric Lavrijsen

Mocht u na het lezen van dit verhaal nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben stuur dan even een e-mailtje naar: voorzitter@cvdebuurlanders.nl