Welkom bij C.V. De Buurlanders Sponsors
Home Organisatie Oud PrinseSoos Evenementen Publicaties Contact Foto's
Bezoek ook een onze facebook pagina.

Een woord over het bestuur

Onze bestuursleden even voorstellen.

Hans van Gorp
is onze interim voorzitter. Hans is zeer actief binnen het bestuur. Hij is lid van allerlei commissies zoals danstoernooi en Buurtgatse Zitting Avonden. Hij houdt zich ook intensief bezig met al onze activiteiten in de Muzenval. Hans is voorheen voorzitter en bestuurslid geweest van allerlei andere verenigingen in Eersel.

Kobus de Win
is een IT-specialist die niet alleen in bits en bytes denkt. Nee, hij weet vaak zaken op een andere manier te benaderen waardoor er nieuwe ideeën ontstaan. Voor ons als bestuur heel waardevol en het juiste klankbord en een mooie reflectie. Kobus is onze webmaster maar is ook  de Adjudant van het dorps-Prinsenpaar. Tijdens het Carnaval zal hij onze dorps-Prins en Prinses met raad en daad terzijde staan. Kobus gaat daarnaast graag skiën en golfen.

André Jansen
is de penningmeester van onze vereniging. Als internationaal chauffeur kun je hem vooral in Frankrijk tegenkomen. In de vrije uren in zijn vrachtwagen besteed hij niet alleen veel tijd aan de financiën, maar is hij ook als voorzitter van het danstoernooi van de Buurlanders hier intensief bij betrokken.

Marijke Verhoeven

verzorgt het Secretariaat van CV de Buurlanders, daarnaast nog zeer actief voor de Jeugdraad van Elf en organiseert ook nog de Buurtgatse Jeugdzittingsmiddag en Zittingsavonden. Alsof dat nog niet genoeg is, houd Marijke zich ook nog bezig met de Carnavalskrant.


Frank de Lepper
al jaren bekend binnen de vereniging bij de raad van elf houdt zich nu vooral bezig met alle activiteiten in en om de tent op het Carquefouplein. Hij regelt alles samen met commissie tent om alle activiteiten in de tent zo goed mogelijk te laten verlopen.

Nick van de Kerkhof
het jongste lid in het bestuur. Deze brandweerman in hart en nieren houdt zich bezig met alle PR activiteiten, alle stukjes in de kranten zijn van zijn hand. Daarnaast brengt hij veel nieuwe ideeën in door de jongere generatie te vertegenwoordigen.

Mocht u na het lezen van dit verhaal nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben stuur dan even een e-mailtje naar: voorzitter@cvdebuurlanders.nl