Welkom bij C.V. De Buurlanders
Home Organisatie Oud PrinseSoos Evenementen Publicaties Contact Foto's
Bezoek ook een onze facebook pagina. Prinsenbekendmaking C.V. De Buurlanders

Jetzt geht’s los tijdens Prinsenbekendmaking in Eersel


Het nieuwe Carnavalsseizoen begint weer en daarom organiseert Carnavalsvereniging De Buurlanders op zaterdag 10 november de Prinsenbekendmaking in De Muzenval te Eersel. Vanaf 19.30 uur start het programma onder begeleiding van een dj. Om te beginnen maken we omstreeks 20.00 uur de Jeugdprins, Prinses en Vorst van 2019 bekend. Onze eigen M&M’tjes geven hierbij een fantastisch optreden weg.


Bij de ouderen nemen we afscheid van Vorst Kees en Adjudant Jan en zal de installatie plaatsvinden van de nieuwe Vorst Sjef en de nieuwe Adjudant Antoon. Vervolgens wordt rond 21.00 uur het aanstaande Ouderenprinsenpaar gepresenteerd. De dansmarietjes zullen voor hen optreden.


Hierna nemen we afscheid van Adjudant Kobus, die de afgelopen jaren de Dorpsprinsenparen heeft bijgestaan, en installeren we de nieuwe Adjudant Marvin. Uiteindelijk zal omstreeks 22.00 uur blijken wie de nieuwe Dorpsprins en zijn Prinses zijn. Hun motto voor Carnaval 2019 is in ieder geval al bekend, namelijk “Jetzt geht’s los!”


Na afloop van het officiële gedeelte zal het feest losbarsten tot in de kleine uurtjes. De toegang in De Muzenval is gratis en iedereen is dan ook van harte welkom op zaterdag 10 november bij de Prinsenbekendmaking. Voor meer informatie over activiteiten rondom CV De Buurlanders. Volg ons op Facebook en Instagram. Op de website is tevens een prachtige collectie foto’s te vinden van de vele Carnavalsactiviteiten die we hebben georganiseerd in het Buurtgat. Heb jij jezelf al teruggezien op de foto’s?