Welkom bij C.V. De Buurlanders Sponsors
Home Organisatie Oud PrinseSoos Evenementen Publicaties Contact Foto's
Bezoek ook een onze facebook pagina. Prinsenbekendmaking C.V. De Buurlanders

PartyfrieX bij Prinsenbekendmaking in Eersel:


Gas erop!!


Op zaterdag 5 november aanstaande organiseert CV De Buurlanders een speciaal en spectaculair programma tijdens de Prinsenbekendmaking in De Muzenval te Eersel. Die avond is de start van ons jubileumjaar, vanwege het aankomende 44-jarig bestaan van de vereniging. En die verjaardag (4 x 11 jaar) laten wij natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Het wordt een jaar van aangekondigde en onaangekondigde extra’s, oftewel: wie jarig is trakteert!


Om 17.45 uur start het programma voor de jeugd onder begeleiding van onze vaste dj. Nadat we omstreeks 18.30 uur officieel afscheid nemen van Jeugdprins Hans d’n Twidde en Prinses Jill, maken we om 18.45 uur de Jeugdprins 2017 bekend. Onze eigen M&M’tjes geven hierbij een fantastisch optreden weg.


Met muziek van dweilorkest Krankjorum vangt om 19.45 uur het avondprogramma aan. Daarna wordt de wisselbeker van de Buurtgatse Optocht op ludieke wijze teruggebracht door de wagenbouwers van BV Stokkelen, de winnaars onder de grote wagens van afgelopen jaar. Onder begeleiding van de M&M’tjes nemen we vervolgens omstreeks 20.30 uur afscheid van Ouderenprins Kees d’n Derde met zijn Prinses Diny en van Dorpsprins Rogier d’n Urste met zijn Prinses Suus.


Hierna wordt om 21.11 uur het Ouderenprinsenpaar 2017 bekendgemaakt. Onze dansmarietjes zullen voor het nieuwe paar optreden.


Uiteindelijk worden om 22.11 uur de nieuwe Dorpsprins en zijn Prinses bekendgemaakt. Hun motto voor Carnaval 2017 is al bekend, namelijk “Gas erop!!”


Na afloop van het officiële gedeelte zal het feest losbarsten tot in de kleine uurtjes, met als klap op de vuurpijl een optreden van de PartyfrieX!


De toegang in De Muzenval is gratis en iedereen is dan ook van harte welkom op zaterdag 5 november tijdens de Prinsenbekendmaking van CV De Buurlanders.