Welkom bij C.V. De Buurlanders
Home Organisatie Oud PrinseSoos Evenementen Publicaties Contact Foto's
Bezoek ook een onze facebook pagina.

Activiteiten


Zoals ieder jaar organiseert Sjosiejeteit der Oud Prinse van het Buurtgat op zondagmorgen een heerlijk ontbijt en op maandagmiddag een heerlijke brunch!Ontbijt

Op Carnavalszondagmorgen, 3 maart 2019, zorgt de Sjosiejetiet der Oud Prinse er weer voor dat de tafels gedekt zijn voor een heerlijk ontbijt. Voor sommigen is het lekker even bijkomen van de zaterdagavond en energie verzamelen voor de optocht, die na het ontbijt van start gaat. Andere zijn op deze zondagmorgen al naar de carnavalsmis geweest. En weer anderen komen ontbijten omdat het een kei lekker en gezellig is! Want elk jaar wordt er weer een heerlijk ontbijt met eieren, diverse soorten brood en (zoet) beleg geserveerd. Ook voor drinken wordt gezorgd.


We gaan ‘samen’ ontbijten. Als (in principe) alle onze gasten binnen zijn zullen Prins Raoul en Prinses Marieke het ontbijt openen, waarna iedereen heerlijk kan genieten van een super lekker ontbijt. Dus aarzel niet maar koop een kaartje, want ontbijten kost bijna niets, een blauw kaartje voor ‘kind’ (€ 4,50) en een geel kaartje voor ‘volwassen’ (€6,-) . Deze zijn te koop bij de Primera en de Etos.


Brunch

Op carnavalsmaandag verzorgen wij graag een heerlijke brunch. Dit doen we na de jeugdoptocht, want na het lopen van of het kijken naar de optocht knorren de maagjes behoorlijk. Dan is er natuurlijk wel plaats voor een lekkere boterham met iets lekkers tijdens de Carnavalsbrunch. Maar ook al loop je niet mee of kijk je niet naar de jeugdoptocht, weet dat je ook welkom bent om te komen brunchen. Ook deze brunch vindt plaats in De Tent en ook deze gekleurde kaartjes, oranje kaartje voor ‘kind’ (€ 3,00) en groen kaartje voor ‘volwassen’ (€ 4,00), zijn te koop bij de Primera en de Etos. De deelnemertjes aan de jeugdoptocht ontvangen een gratis brunchkaartje. Begeleiders, broertjes en/of zusjes moeten een kaartje kopen.


LET OP: Vanaf dit jaar is het mogelijk om als ‘groep’ bij elkaar te zitten tijdens het ontbijten en/of brunchen. We proberen dan de groepen bij elkaar aan een tafel te laten zitten, wij kunnen echter niet volledig garanderen. Ben je met een groep? Mail dan naar het aantal personen (bijvoorbeeld lopers optocht, broertjes/zusje en begeleiders) naar opgave@cvdebuurlanders.nl . Wij reserveren dan een mooie plaatsje in De Tent!


De Oud Prinsen en Prinsessen hebben er weer ontzettend veel zin in.


Kom jij ook ontbijten en brunchen?  Tot dan.

Groetjes van het Genootschap der Oud-Prinsen en Oud-Prinsessen


Activiteiten - Br Activiteiten - NL